Yoga i Taarbæk Forår

Forkæl krop og sind med udendørs Hatha, Vinyasa og Yin Yoga

Indendørs yoga i foråret – rykker udendørs i det sene forår

I foråret underviser jeg i yoga udendørs på forskellige lokationer i Taarbæk. Jeg synes, det er helt fantastisk og magisk at bringe naturen ind i krop og sjæl gennem yoga.

Når årstiden og dens temperaturer tillader det, bruger vi yogamåtten og kommer ned i både siddende og korte liggende stillinger. Husk selv at medbringe yogamåtte og tæppe. I de kolde måneder laver vi stående yoga uden måtter. Lokationerne afhænger desuden af vejret (læs mere nedenfor).

Undervisningen består af en blanding af Hatha Yoga, Vinyasa Yoga og Yin Yoga. Yoga giver fysisk velvære og øger smidighed, styrke og kontrol. Samtidig er yoga et redskab, der inspirerer til at begynde en indre rejse mod vores naturlige, sande selv.

Alle kan være med til yoga – nybegyndere såvel som erfarne yogier. Jeg tilpasser dagens undervisning efter deltagerne. Hvis du er i tvivl, om yoga er noget for dig, er du velkommen til en gratis prøvetime.

Jeg glæder mig til at se dig på yogamåtten!

Vil du med til Yoga i Taarbæk?

Hvor og hvornår

Hver onsdag kl. 8.30 – 9.45
Bindesbøll (Taarbæk Strandvej 82). Morgenholdet rykker ud på Bombegrunden (Taarbæk Strandvej 40) fra 1. maj, når vejret tillader det.

Mandeyoga hold
Hver onsdag kl. 17.30-18.45
Bindesbøll (Taarbæk Strandvej 82).

Nye hold starter d. 30. marts og 10 uger frem, med ferie i uge 15 (påske).
Skriv til mig på mail@louisejuelseverin.com, hvis du er interesseret i at deltage eller vil på ventesliste til næste hold.
Husk at skriv navn og telefon så jeg kan kontakte dig.

OBS

I disse tider medbringer du selv måtte, blokke og tæppe.
Da holdene foregår udendørs, tager jeg selvfølgelig forbehold for vind og vejr.
Følg med på Facebookgruppen “Taarbæk morgen yoga” for løbende opdateringer.

Private hold og workshops

Hvis tidspunkterne ikke passer dig, kan vi altid lave et privat hold eller en privat workshop, hvor jeg kommer hjem i din stue eller have, eller jeg finder en lokation til os.

Pris

1.500 DKK for 10 gange med start d. 30 marts.
160 DKK ved drop in.

I foråret 2022 begynder det faste hold d. 30. marts, 6. april, 20. april, 27. april, 4. maj, 11. maj, 18. maj, 25. maj, 1. juni, 8. juni.

Tilmelding er bindende og pengene refunderes ikke. Hvis sygdom af underviser opstår, rykkes den aflyste uge til ny dato.
Hvis undervisning indendørs bliver nedlukket grundet Covid-19, rykkes alt undervisning udendørs til stående og mere dynamisk yoga. I så fald bliver lokationen rykket til fodboldklubhuset i dyrehaven.

Aktuelle hold og kommende retreats

Yoga & Vandring i svensk herregårdsmiljø

Vi gentager succesen med retreat på Loarp. Yoga, vandring, meditation, mindfulness og kulinariske måltider i svensk herregårdsmiljø. Alt dette vil indgå i din oplevelse på dette retreat, der tilsammen gør dig klar til et spirrende forår.

Hvor: Loarps Gård 269 75, Tågarp, Sverige.
Hvornår: 1-3. april - Udsolgt
26-28. august
16-19. september
Pris: 4.500 DKK pr. person.Mindful Walking Meditation

Snør skoene og gør dig klar til en mindful gåtur, hvor du træner det bevidste nærvær og mærker dine sanser. Turen finder sted i de smukkeste omgivelser i Dyrehaven.

Hvor: Trepilelågen, Indgang til Eremitageslottet.
Hvornår: Opstart d. 7. april kl. 18.00
Pris: 250 DKK pr. gang.  • Urban Retreat i København med Louise Juel Severin

Urban Retreat: Yoga, Mindfulness & Spa

Har du brug for at blive nulstillet efter en stressende periode? På Urban Retreat guider jeg dig gennem yoga og mindfulness til et større og dybere nærvær til krop og sind.

Hvor: Kong Arthur Hotel, København.
Datoer: 22-23. maj 2022
4-5. september 2022
2-3. oktober 2022
13-14. november 2022
Pris: 4200 DKK. pr. person.