Urban Retreat: Yoga, Mindfulness & Spa

Tag med på et afstressende retreat, hvor du bliver guidet helt ned i gear med yoga, mindfulness og spa

Urban Retreat med Louise Juel Severin

Gør noget godt for dig selv

På Urban Retreat tilbyder jeg i samarbejde med Hotel Kong Arthur et unikt ophold, hvor du vil finde velvære og fornyet livskraft. På opholdet guider jeg dig gennem Yin Yoga, Hatha Yoga og Mindfulness, og du vil opleve et større, dybere og mere bevidst nærvær til krop og sind. Du vil forlade retreatet med en følelse af at være blevet nulstillet, så du kan vende tilbage til hverdagen med ro og balance i krop og sind.

Det får du på retreatet

 • Fire yogasessioner samt en mindful gåtur rundt om søerne.
 • Adgang til Ni’mat Spa, inkl. en spabehandling (25 min) og saunagus.
 • Et værelse til én person.
 • En økologisk morgenmad, to gange frokost og 2-retters middag.

 • Louise står til rådighed for enklere guiding under opholdet.

Et magisk yoga retreat på Hotel Kong Arthur. Vores underviser Louise var kompetent og dedikeret, og hendes undervisning har sat spor, som gør mødet med den mørke tid lettere og mere glædesfuldt.

Tidligere deltager

Louise is a talented and intuitive teacher and every word comes right from the heart. The staff at Hotel King Arthur were absolutely lovely, helpful, and did everything to make our stay a beautiful experience.

Tidligere deltager

Rammerne for retreatet er ud over det sædvandlige: Et hotel fyldt med sjæl, venlighed og skønhed. Jeg glæder mig til at kunne deltage i endnu et yoga retreat med Louise på dette skønne sted.

Tidligere deltager

Louise’s Urban Yin Retreat was a wonderful treat and felt like a weeks vacation, even though it was only two days! The combination of yin yoga, yoga nidra, meditation, massage and sauna gus, relaxing spa themed hotel room and lovely healthy food was a perfect way to ‘fill up my cup’ and do something really good for myself.

Tidligere deltager

Bliv inspireret til et liv med større nærvær til krop og sind

Hatha Yoga

Hatha Yoga rummer de oprindelige, klassiske stillinger, som både har fokus på muskelstyrke, balance, stræk og åndedræt. I Hatha fokuserer vi på at skabe balance i kroppens energisystem for at opnå fysisk og psykisk helse og udvikling.

Yin Yoga

Yin Yoga er en meditativ form for yoga, hvor stillingerne udføres i et roligt tempo og holdes i længere tid, typisk mellem 3-5 minutter. Det har en positiv indvirkning på kroppens bindevæv og øger fleksibiliteten. Der er god tid til, at du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedræt og sanser, mens du mediterer dig ind i strækkene.

Mindfulness

Mindfulness er en måde ’at være’ i livet. Gennem mindfulness kan vi øge vores koncentrationsevner, træne vores opmærksomhed og skabe et større bevidst nærvær. Jeg vil introducere dig for de ni Mindfulness kvaliteter, som vi bruger for at skabe bevidst opmærksomhed på nuet. Vi skal også dyrke Mindful Yoga, som er en blid form for Hatha Yoga med fokus på din oplevelse i kroppen.

Spa

Udover yoga i Hotel Kong Arthurs nye magiske Shala (yogarum) får du også mulighed for at opleve det fantastiske Ni’mat Spa, som byder på saunagus og behandling.

Vil du med på Urban Retreat?

Hvor

Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København.

Kommende retreats

 • 28. – 29. november 2021 (udsolgt)
 • 23. – 24. januar 2022 – Nytårskur
 • 6. – 7. marts 2022 – Blomstrende forår

Hvem kan være med?

Alle over 16 år kan deltage i retreatet – du kan deltage alene eller sammen med en partner, ven, veninde eller familiemedlem. Der er maks. 12-14 deltagere pr. retreat.

Det gør ikke noget, at du aldrig har prøvet yoga før. På retreatet kan du lære om yoga og mindfulness – eller du kan vedligeholde og udvikle din nuværende yogapraksis.

Pris

Prisen 4.200 pr. person.

Yoga Retreat med Louise Juel Severin
BOOK URBAN RETREAT

Tilmelding er bindende. Der kan forekomme mindre ændringer i programmet. Der er ikke muligt at få pengene tilbage, men du kan give pladsen til en anden, hvis du ikke kan deltage. Vi forholder os til alle retningslinjer omkring COVID-19. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på mail@louisejuelseverin.com eller +45 30 31 62 36.

Aktuelle hold og kommende retreats

 • Yoga & Vandring i Sverige med Louise Juel Severin

Yoga & Vandring i Sverige

Få klarhed i Skånes smukke og rå natur. På opholdet bliver du forkælet med yoga, vandringer, spa og lækker mad, der tilsammen gør dig klar til den mørke vintertid.

Hvor: Torekov Hotel, Bjärehalvön, Sverige.
Hvornår: Ny dato på vej.
Pris: 4.200 kr. pr. person. • Mindful Walking Meditation i Dyrehaven

Mindful Walking Meditation

Snør skoene og gør dig klar til en mindful gåtur, hvor du træner det bevidste nærvær og mærker dine sanser. Turen finder sted i de smukkeste omgivelser i Dyrehaven.

Hvor: Trepilelågen, Indgang til Eremitageslottet.
Hvornår: Hver anden tirsdag kl. 18.30.
Pris: 250 kr. pr. gang. • Yoga i Taarbæk med Louise Juel Severin

Yoga i Taarbæk i efteråret

I efteråret underviser jeg udendørs i Hatha, Vinyasa og Yin Yoga i Taarbæk. Alle kan være med til yoga, og jeg tilpasser holdet efter deltagerne.

Hvor: Bombegrunden eller Bindesbøll (afhængigt af vejret).
Hvornår: Mandag, onsdag og lørdag.
Pris: 150 kr. pr. gang (drop in).