Urban Retreat: Yoga, Mindfulness & Spa

Tag med på et afstressende retreat, hvor du bliver guidet helt ned i gear med yoga, mindfulness og spa

Urban Retreat med Louise Juel Severin

Gør noget godt for dig selv

På Urban Retreat tilbyder jeg i samarbejde med Hotel Kong Arthur et unikt ophold, hvor du vil finde velvære og fornyet livskraft. På opholdet guider jeg dig gennem Yin Yoga, Hatha Yoga og Mindfulness, og du vil opleve et større, dybere og mere bevidst nærvær til krop og sind. Du vil forlade retreatet med en følelse af at være blevet nulstillet, så du kan vende tilbage til hverdagen med ro og balance i krop og sind.

Det får du på retreatet

 • Fire yogasessioner samt en mindful gåtur rundt om søerne.
 • Adgang til Ni’mat Spa, inkl. en spabehandling (25 min) og saunagus.
 • Et værelse til én person.
 • En økologisk morgenmad, to gange frokost og 2-retters middag.

 • Louise står til rådighed for enklere guiding under opholdet.

Louise is a talented and intuitive teacher and every word comes right from the heart. The staff at Hotel King Arthur were absolutely lovely, helpful, and did everything to make our stay a beautiful experience.

Tidligere deltager

Rammerne for retreatet er ud over det sædvandlige: Et hotel fyldt med sjæl, venlighed og skønhed. Jeg glæder mig til at kunne deltage i endnu et yoga retreat med Louise på dette skønne sted.

Tidligere deltager

Et magisk yoga retreat på Hotel Kong Arthur. Vores underviser Louise var kompetent og dedikeret, og hendes undervisning har sat spor, som gør mødet med den mørke tid lettere og mere glædesfuldt.

Tidligere deltager

Louise’s Urban Yin Retreat was a wonderful treat and felt like a weeks vacation, even though it was only two days! The combination of yin yoga, yoga nidra, meditation, massage and sauna gus, relaxing spa themed hotel room and lovely healthy food was a perfect way to ‘fill up my cup’ and do something really good for myself.

Tidligere deltager

Bliv inspireret til et liv med større nærvær til krop og sind

Hatha Yoga

Hatha Yoga rummer de oprindelige, klassiske stillinger, som både har fokus på muskelstyrke, balance, stræk og åndedræt. I Hatha fokuserer vi på at skabe balance i kroppens energisystem for at opnå fysisk og psykisk helse og udvikling.

Yin Yoga

Yin Yoga er en meditativ form for yoga, hvor stillingerne udføres i et roligt tempo og holdes i længere tid, typisk mellem 3-5 minutter. Det har en positiv indvirkning på kroppens bindevæv og øger fleksibiliteten. Der er god tid til, at du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedræt og sanser, mens du mediterer dig ind i strækkene.

Mindfulness

Mindfulness er en måde ’at være’ i livet. Gennem mindfulness kan vi øge vores koncentrationsevner, træne vores opmærksomhed og skabe et større bevidst nærvær. Jeg vil introducere dig for de ni Mindfulness kvaliteter, som vi bruger for at skabe bevidst opmærksomhed på nuet. Vi skal også dyrke Mindful Yoga, som er en blid form for Hatha Yoga med fokus på din oplevelse i kroppen.

Spa

Udover yoga i Hotel Kong Arthurs nye magiske Shala (yogarum) får du også mulighed for at opleve det fantastiske Ni’mat Spa, som byder på saunagus og behandling.

Vil du med på Urban Retreat?

Hvor

Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København.

Kommende retreats

 • Nytårskur 22-23 januar

  Dette retreat er for dig som vil åbne op for 2023 inde fra og ud. At åbne op kræver accept, tillid, stilhed og mulighed for at nyde nuet, med alt hvad det indeholder for dig lige her lige nu. Jeg vil guide dig igennem en rejse, hvor du får mulighed for at sætte din intention for året, mærke den rigtige energi, så at du kan leve mere mindful og tiltrække lige præcis det, du har behov for. Gennem yin yoga med fokus på vinterens elementer, mindfulness, meditation, spa, saunagus og massage vil du føle dig parat til alt hvad 2023 vil bringe til dig

 • Blomstrende forår 19-20 marts

  Naturen spirer og det gør vi mennesker også! På dette retreat giver du slip på vinterens mørke, åbner op for lyset og skaber plads til et blomstrende forår. Vi renser ud og transformerer vinterens energi til et friskt forår. Efter dette retreat med fokus på yin yoga og forårets elementer, vil du føle dig fuld af ny energi, af lys og klarhed – parat til at blomstre i rytme med naturen.

  – The Urban Retreat in April, will be in both Danish and English

Mere om de kommende retreats

Mere info på vej

Hvem kan være med?

Alle over 18 år er velkomne til at deltage på mine retreats og fra 16 år kan du deltage sammen med en voksen. Du er velkommen alene, som par eller med en eller flere venner.

Mine retreats er en holistisk rejse, hvor du vil blive berørt både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og sjæleligt. Mit udgangspunkt er din krop og din energi. Mit fokus ligger på at se hvert enkelt af jer og at få skabt et trygt rum for alle deltagere. Et rum hvor du kan læne dig tilbage og bare nyde at blive forkælet og hvor du ikke behøver forholde dig til noget andet end dig selv. Det handler om din tid og at skabe en god og personlig oplevelse for dig.

Det gør ikke noget, at du aldrig har prøvet yoga før. På retreatet kan du lære om yoga og mindfulness – eller du kan vedligeholde og udvikle din nuværende yogapraksis.

Der er maks. 12 deltagere pr. retreat.

Pris

Dobbeltværelse 4.500 DKK pr. person.

Enkeltværelse 4.800 DKK pr. person.

Yoga Retreat med Louise Juel Severin

Tilmelding er bindende. Der kan forekomme mindre ændringer i programmet. Der er ikke muligt at få pengene tilbage, men du kan give pladsen til en anden, hvis du ikke kan deltage. Vi forholder os til alle retningslinjer omkring COVID-19. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på mail@louisejuelseverin.com eller +45 30 31 62 36.

Aktuelle hold og kommende retreats

Yoga i Elysium – Taarbæk

Jeg underviser fast mandag, onsdag og fredag i Elysium i Taarbæk, i blandt andet Hatha, Vinyasa og Yin Yoga, samt Meditation og breath work. Alle kan være med til yoga, og jeg tilpasser holdet efter deltagerne.

Hvor: Elysium - Strandvejen 685C i Taarbæk.
Mandag:
08.30-09.45 – Yin yoga
10.15-11.30 – Vinyasa Flow
16.30-17.45 – Hatha / Yin
Onsdag:
08.30-09.30 – Morgen Yoga
17.30-18.15 - Mindfulness Energy flow - Start efter påske
19.00-20.15 - Mande Yoga (Hatha Yin)
Fredag:
06.30-7.45 – Early Bird Yoga (Hatha Yin)
8.30-9.45 - Mindfull Yin Yoga
Pris:
1 forløb x 190.-/gang for 12 gange - i alt 2280.-
2 forløb x 150.-/gang dvs. 300.-/ugen for 12 uger - i alt 3600.-
3 forløb x 120.-/gang dvs. 360.-/ugen for 12 uger - i alt 4320.-
200 drop ind 
Workshop Yin & Chakra
d. 15. april kl. 9.00-11.30
Pris: 450kr (400kr for forløb)
Workshop Yin & Elements
d. 22. april kl. 9.00-11.30
Pris: 450kr (400kr for forløb)
Der er flere yoga hold på vej 🙂 • Mindfulness for virksomheder - med Louise Juel Severin

Mindful Walking Meditation I Dyrehaven 2022/2023

Snør skoene og gør dig klar til en mindful gåtur, hvor du træner det bevidste nærvær og mærker dine sanser. Turen finder sted i de smukkeste omgivelser i Dyrehaven.

Hvor: Trepilelågen, Indgang til Eremitageslottet.
Hvornår: kl. 17.30
Hver 2. torsdag - ulige uger
For tilmelding og mere info kontakt mig på: mail@louisejuelseverin.com
Pris: 250 DKK pr. gang - 1,5-2 timerYoga & Vandring i svensk herregårdsmiljø

Vi gentager succesen med retreat på Loarp. Yoga, vandring, meditation, mindfulness og kulinariske måltider i svensk herregårdsmiljø. Alt dette vil indgå i din oplevelse på dette retreat, der tilsammen gør dig klar til et spirrende forår.

Hvor: Loarps Gård 269 75, Tågarp, Sverige.
Hvornår: Foråret 2023 (dato på vej)
Pris: 5.300 DKK pr. person.