Yoga & Vandring i svensk herregårdsmiljø

Vi gentager succesen med retreat på Loarp

Bliv klar til et farverigt forår

Dette retreat vil indholde nogle vidunderlige dage med styrkende yang yoga, restorativ yin yoga, guidende meditationer, mindfulness i naturen, gåture i den svenske skov og sunde måltider.
Du vil begive dig ud på en indre rejse med mine unikke yoga timer, hvor du vil forløse og rense din energi. Du vil opleve hvordan du giver slip på mørket og giver plads til lyset i både krop, sind og sjæl. Du vil skabe klarhed og fokus. Ny energi vil få dig til at lyse og stråle præcis som du er. Du vil mærke, at det vil gøre dig mere rolig, kærlig og nærværende. Du vil åbne op for alle dine sanser, nulstille og blive klar til et farverigt efterår.
Derudover vil du have fornøjelsen af ​​at opleve den bedste og mest nærende mad fra Loarp Gård, hjemmelavet af Wiveka Krantz.

Det får du på opholdet

 • To overnatninger på Loarp Gård inklusiv sengetøj og håndklæder.

 • 2 x ayurvedisk morgenmad
  2 x ayurvedisk
  frokost
  2 x ayurvedisk
  aftensmad.
  (Alle måltider er Antiinflammatorisk kost)

 • Frisk frugt, te og nødder
 • Yang & Yin Yoga
 • Meditation
 • Vandring
 • Mindfulness
 • Sauna og pool
 • Lån af yogamåtte, øjenpude, block og rep
 • Tid til spørgsmål

Find klarhed og energi i smukke omgivelser

Vil du med til Yoga & Vandring Sverige?

Hvor

Loarps Gård 269 75, Tågarp, Sverige

Hvornår

 • 26-28 april 2024

Kontakt mig på mail@louisejuelseverin.com eller udfyld kontaktformularen under for at booke opholdet. Begrænset til max 10 personer.

Hvem kan være med?

Alle over 18 år er velkomne til at deltage på mine retreats og fra 16 år kan du deltage sammen med en voksen. Du er velkommen alene, som par eller med en eller flere venner.
Mine retreats er en holistisk rejse, hvor du vil blive berørt både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og sjæleligt. Mit udgangspunkt er din krop og din energi. Mit fokus ligger på at se hvert enkelt af jer og at få skabt et trygt rum for alle deltagere. Et rum hvor du kan læne dig tilbage og bare nyde at blive forkælet og hvor du ikke behøver forholde dig til noget andet end dig selv. Det handler om din tid og at skabe en god og personlig oplevelse for dig.

Pris

Prisen er 5200 DKK pr. person

Du skal selv sørge for transport til og fra Loarp Gård. Det nemmeste er at køre sammen med andre og tage færgen fra Helsingør til Helsingborg.

Tilmelding er bindende. Der kan forekomme mindre ændringer i programmet. Der er ikke muligt at få pengene tilbage, men du kan give pladsen til en anden, hvis du ikke kan deltage. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på mail@louisejuelseverin.com eller +45 30 31 62 36.

Book – ‘Emne’ skriver du blot Loarp april 2024. Jeg glæder mig til at høre fra dig!