Chakra Yoga med Louise Juel Severin

Chakra Yoga

Chakra Yoga tager udgangspunkt i kroppens energicentre. Det er en helende form for yoga, hvor du skaber flow mellem krop og sind.

Buddhismen siger, at der langs menneskets rygrad findes syv energicentre, hvor det psykiske forbindes med kroppen. Disse kaldes chakraer.

Chakra Yoga arbejder med chakraerne for at frigive blokeret energi fra kroppen. Det er dybt helende at praktisere Chakra Yoga, og det hjælper dig til et godt helbred og mere velvære.

Skaber flow mellem krop og sind

I Chakra Yoga arbejder vi med de syv chakrasystemer. Vi arbejder med bevidst at åbne for vores energi og livskraft. Vi laver specielle yogastillinger til de forskellige chakraer, og vi går i dybden for at frigøre vores energi og frigøre for de blokader, der står i vejen for at skabe flow mellem krop og sind. Vi arbejder også med et mantra, der hjælper til at regulere hele energisystemet.

Fordele ved Chakra Yoga

  • Dybt helende oplevelse
  • Opnå flow mellem krop og sind
  • Klarhed

Prøv Chakra Yoga alene eller med andre

Privat yoga

75 minutter

900 DKK pr. gang
4.200 DKK for 5 gange
8.000 DKK for 10 gange

Yoga for to

75 minutter

1.200 DKK pr. gang
5.500 DKK for 5 gange
10.000 DKK for 10 gange

Workshop

75 minutter

450 DKK pr. person
Min. 4 personer

Er du mere til yoga i hold?

Tag yogamåtten under armen og få en skøn start på dagen med udendørs morgenyoga i Taarbæk – hele året rundt.

Hver mandag, onsdag og lørdag har jeg holdundervisning i yoga i Taarbæk. Det foregår udenfor, og undervisningen består af en blanding af Hatha Yoga, Vinyasa Yoga og Yin Yoga, der naturligvis er tilpasset efter årstid og vejrforhold.

Yoga på Bombegrunden med Louise Juel Severin

Se også