Yin Yoga med Louise Juel Severin

Yin Yoga

Yin Yoga er en blid og meditativ form for yoga, hvor du gennem dybe stræk styrker bindevævet og opnår ro i krop og sind.

Du kender måske de kinesiske principper ’Yin’ og ’Yang’, der henviser til, at harmoni kun er muligt, når der er balance mellem modsætninger. Yin Yoga fokuserer på det feminine princip – Yin – og består af rolige og statiske stillinger, som typisk holdes i 3-5 minutter. Du har således god tid til at komme dybt ind i strækkene. Yin Yoga adskiller sig derved fra andre yogaformer, såsom Vinyasa Yoga, der fokuserer på den konstante bevægelse mellem stillinger (Yang).

Yin Yoga giver en fleksibel krop

Yin Yoga er en meditativ form for yoga, hvor vi arbejder med bindevæv og meridianbaner. Bindevæv, sener og ledbånd har en tendens til at være stramme og stive, hvilket skaber begrænsninger i kroppen. Yin Yoga sigter mod at stabilisere kroppens energi ved at løsne disse væv og øge fleksibiliteten. I de blide stillinger spænder du af og giver efter i både krop og sind.

Fordele ved Yin Yoga

  • Afspænding og ro
  • Styrker bindevævet
  • Balance i krop og sind

Er du mere til yoga i hold?

Tag yogamåtten under armen og få en skøn start på dagen med udendørs morgenyoga i Taarbæk – hele året rundt.

Hver mandag, onsdag og lørdag har jeg holdundervisning i yoga i Taarbæk. Det foregår udenfor, og undervisningen består af en blanding af Hatha Yoga, Vinyasa Yoga og Yin Yoga, der naturligvis er tilpasset efter årstid og vejrforhold.

Yoga på Bombegrunden med Louise Juel Severin

Se også