Coaching med Louise Juel Severin

Coaching

Jeg vejleder dig til et liv med mere mindfulness og mindre stress. Et liv, hvor du er den bedste udgave af dig selv.

Er du stresset? Eller har du brug for inspiration og vejledning til at jonglere karriere og privatliv?

I løbet af mine 20 år som topleder i mediebranchen har jeg som mange andre mærket stress, forventningspres og præstationsangst på egen krop. I 2016 blev jeg derfor certificeret coach i mindfulness og stress med en vision om at hjælpe andre, der ligeledes kæmper med en stresset tilstedeværelse.

Bliv den bedste version af dig selv

I min coaching guider jeg dig til at leve et mere mindful liv, hvor stressen ikke fylder, og hvor der opstår tryghed i at være præcis der, hvor du er lige nu. Som coach lytter jeg og spørger ind til, hvordan du ønsker at leve dit liv.

I sidste ende er det dog dig selv, der skal tage ansvar og leve det liv, du ønsker. Jeg hjælper dig på vej og vejleder dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Sådan foregår det

Før den første session tager vi en snak over telefonen eller Zoom, hvor taler om dine forventninger til coachingen. Forventningsafstemningen tager cirka 20 minutter.

Bliv fri fra stress

Coaching

75 minutter

1.200 DKK pr. gang

Kontakt mig på mail mail@louisejuelseverin.com for at høre mere

Se også