Mindful Walking Meditation med Louise Juel Severin

Mindful Walking Meditation

Tag en velfortjent pause fra hverdagens stress med Mindful Walking Meditation, hvor jeg guider dig til at træne dit bevidste nærvær.

På Mindful Walking Meditation arbejder vi med at skabe opmærksomhed på, hvordan du bruger dine sanser. Du bliver i stand til at nulstille dine tanker og genfinde energi.

Jeg guider dig gennem gående meditationer, blød yoga, stående kropsscan og turens tema, som eksempelvis kan være livskraft, kreativitet, compassion eller fuldmåne m.m..

Mærk livet lige nu og her

Sammen tager vi på en rejse i naturen, hvor vi mærker det, som findes lige her og nu, og lader os blive genfødt i naturens rytme. Du får derfor mulighed for at genopdage dine sanser, og efter turen vil du føle et dybere bevidst nærvær og en fornemmelse af at være blevet nulstillet.

Mindful Walking Meditation er godt for krop og sind

  • Du træner dit bevidste nærvær
  • Du får mulighed for at nulstille dine tanker
  • Du oplever naturen på en helt ny måde

Træn dit sind og dine sanser

Mindful Walking Meditation

1,5 – 2 timer

250 DKK pr. deltager ved 5-12 deltagere
1200 DKK ved privat guidet tur

Kontakt mig på mail mail@louisejuelseverin.com for at høre mere

Skal du med på Mindful Walking Meditation i Dyrehaven?

Hver anden tirsdag inviterer jeg dig på Mindful Walking Meditation i Dyrehaven. Snør skoene og gør dig klar til en sansende og mindful gåtur, hvor vi i stilhed oplever omgivelserne sammen.

På gåturen får du et pusterum fra hverdagens stress. Jeg guider dig og de øvrige deltagere gennem gående meditationer, blød yoga, stående kropsscan og turens individuelle tema. Du får derfor mulighed for at genopdage dine sanser, og efter turen vil du føle et dybere bevidst nærvær og en fornemmelse af at være blevet nulstillet.

Mindfulness i Dyrehaven med Louise Juel Severin

Se også

  • Coaching med Louise Juel Severin

Coaching

Fokuserer du på planer og deadlines i en stressende hverdag? Jeg guider dig til at leve et liv med mere bevidst nærvær.