Luksus Yoga & Meditation Retreat i Piemonte

Trænger du til et åndehul i en travl hverdag?

På dette retreat får du ladet batterierne op og bliver mindet om alt det, du værdsætter i dig selv.

Yoga, meditation og mindfullness i smukke Piemonte

Piemonte er et af de smukkeste steder i Europa. Det bjergede landskab, de endeløse vinmarker og ikke mindst Villa Verdini skaber rammerne om dette eksklusive retreat, hvor vi inviterer en gruppe på max. 12 personer med på 4 dages ren forkælelse for krop, sind og sjæl med masser af yoga, åndedræts-øvelser, meditation, mindful walking i vinmarkerne, udflugt med vinsmagning i UNESCO verdens kulturarv beskyttede vinkælder og italiensk livsnyderi.

Villa Verdini

Villaen er en fredet vingård fra 1800-tallet, nænsomt renoveret i 2020, med den smukkeste udsigt over alperne og de omkringliggende vinmarker. Midt i UNESCO verdens kulturarv regionen Langhe Monferrato med vinområderne Barbera, Barolo & Barbaresco som nabo. Byerne Torino, Asti og Alba ligger lige i nærheden. Et meget privat sted i fuldstændig ro.

Huset indeholder 6 store unikke dobbeltværelser og 5 badeværelser, alle udstyret med topmoderne faciliteter. Smukke udendørs arealer med stor salt-vandspool, pergolaer, lounges, udendørs køkken med BBQ, ildsted, pizzaovn og petanque bane – omgivet af gamle frugt træer og vinmarker.

Monteferrator-området i Piemonteilla

Der vil være rig mulighed for at slappe af og nyde Villa Verdini og den bjergtagende natur. I kan se frem til autentisk og velsmagende italiensk mad tilberedt af vores private kok.

Én af dagene tager vi ind til den hyggelige by Canelli, som er kendt for sine 20 km underjordiske ”katedraler”, hvori der lagres millioner af flasker af italiensk mousserende vin af høj klasse. Vi afslutter besøget med vinsmagning i det berømte vinhus Contratto.

Det får du på opholdet

  • Transfer t/r lufthavnen Milano-Malpensa i privat minibus

  • Indkvartering i store smukke dobbeltværelser i 4 dage/ 3 nætter

  • Fuld forplejning med privat kok og gastronomisk italiensk køkken

  • Daglig yoga og guidede meditationer

  • Daglige åndedrætsøvelser

  • Guidede mindfulness walking ture i vinmarkerne

  • Udflugt til nabobyen Canelli med besøg på UNESCO beskyttede 20 km underjordiske vinkælder inklusive vin- og spumante smagning (transport inkluderet)

Find klarhed og energi i smukke omgivelser

Vil du med til Yoga & Vandring Sverige?

Hvor

Villa Verdini, Piemonte i Italien.

Hvornår

  • 26-29 september 2024

Kontakt mig på mail@louisejuelseverin.com eller udfyld kontaktformularen under for at booke opholdet. Begrænset til max 12 personer.

Hvem kan være med?

Alle over 18 år er velkomne til at deltage på mine retreats og fra 16 år kan du deltage sammen med en voksen. Du er velkommen alene, som par eller med en eller flere venner.
Mine retreats er en holistisk rejse, hvor du vil blive berørt både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og sjæleligt. Mit udgangspunkt er din krop og din energi. Mit fokus ligger på at se hvert enkelt af jer og at få skabt et trygt rum for alle deltagere. Et rum hvor du kan læne dig tilbage og bare nyde at blive forkælet og hvor du ikke behøver forholde dig til noget andet end dig selv. Det handler om din tid og at skabe en god og personlig oplevelse for dig.

Pris

Dobbeltværelse 8.900 kr. pr person / enkeltmandsværelse 10.300 kr.

Tilmelding er bindende. Der kan forekomme mindre ændringer i programmet. Der er ikke muligt at få pengene tilbage, men du kan give pladsen til en anden, hvis du ikke kan deltage. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på mail@louisejuelseverin.com eller +45 30 31 62 36.

Book – ‘Emne’ skriver du blot Piemonte 2025. Jeg glæder mig til at høre fra dig!