Yoga Nidra med Louise Juel Severin

Yoga Nidra

Yoga Nidra kan hjælpe dig til et niveau af afspændthed, som du ikke tidligere har oplevet gennem andre former for meditation.

I Yoga Nidra ligger du fladt på din yogamåtte med lukkede øjne, mens du bliver guidet gennem flere lag eller trin af din bevidsthed. I begyndelsen sætter du en ’sankalpa’, der består af en sætning, som udtrykker et dybfølt ønske og hjælper dig med at sætte en intention for sessionen. Derefter bliver du guidet gennem en kropsscanning, mens der er fokus på åndedræt, sanser, følelser og visualisering over et bestemt tema. Sessionen afsluttes med, at du gentager din sankalpa.

Yoga Nidra giver fornyet energi

Yoga Nidra er en dyb meditativ rejse ind i kroppen og sindet. Mens din krop får en velfortjent og healende pause, arbejder du i sindet med forskellige stadier af din bevidsthed. Efter en session med Yoga Nidra vil du føle dig opladet på ny. Sessionen kan nemlig føles som flere timers søvn – af den grund kaldes Yoga Nidra også for yogasøvn.

Fordele ved Yoga Nidra

  • Et dybt niveau af afspændthed og ro

  • Afstresser sindet ved at lindre stress angst

  • Giver fornyet energi

Prøv Yoga Nidra alene eller med andre

Privat yoga

75 minutter

900 DKK pr. gang
4.200 DKK for 5 gange
8.000 DKK for 10 gange

Yoga for to

75 minutter

1.200 DKK pr. gang
5.500 DKK for 5 gange
10.000 DKK for 10 gange

Workshop

75 minutter

450 DKK pr. person
Min. 4 personer

Er du mere til yoga i hold?

Tag yogamåtten under armen og få en skøn start på dagen med udendørs morgenyoga i Taarbæk – hele året rundt.

Hver mandag, onsdag og lørdag har jeg holdundervisning i yoga i Taarbæk. Det foregår udenfor, og undervisningen består af en blanding af Hatha Yoga, Vinyasa Yoga og Yin Yoga, der naturligvis er tilpasset efter årstid og vejrforhold.

Yoga på Bombegrunden med Louise Juel Severin

Se også