Min historie

Jeg er uddannet yogalærer, healer og har gennemgået kurser i energimedicin.

Jeg har gennemgået uddannelsen som mindfulnessinstruktør og MBSR-underviser ved Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet. Jeg er også involveret i Mindful Leader Summit og arbejder kontinuerligt og i dagligdagen med fordybelse og udvikling af mig selv.

Min interesse for yoga og mindfulness startede som en personlig interesse. Jeg har altid haft et søgende sind og har følt en tæt tilknytning til naturen, og jeg har igennem de sidste 20 år dyrket yoga.

Da jeg blev ramt af stress og depression blev jeg sikker på, at yoga og mindfulness var vejen at gå for mig.

Yoga og mindfulness

Jeg blev nysgerrig og valgte derfor at studere yoga og yogafilosofier i forskellige dele af verden. Jeg har derfor en bred vifte af erfaring indenfor Hatha, Kundalini, Asthanga, Anusara, Vinyasa og Chakra yoga. Jeg underviser bl.a. i Mindful Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Chakra Yoga.

Siden 2003 har jeg dagligt praktiseret den japanske buddisme, Nichirin Dashonin, som inkluderer studie af den buddhistiske filosofi, chant og meditation.

Yoga med Louise Juel Severin ved havet

Min uddannelse

  • Uddannet yoga lærer 350RYT fra Lago Cph

  • The Yoga People London Yin TTY

  • Uddannet Mindfulness lærer fra Center i Mindfulness fra Århus Universitet

  • TMC Traditional Chinese Medicine and Medicine Energy fra Donna Eden

  • Uddannet Yoga Terapeut, behandling og kropsterapi, helende massage og energy medicin

  • Underviser i Yin Yoga, Vinyasa, Hatha, Mindful Yoga mod stress, Meditation

  • Arbejder kontinuerligt med fordybelse i min yoga praktisering både spirituelt og fysisk

Bag hvert menneske findes en unik livshistorie. Hver gang jeg møder en personlig historie, bliver jeg inspireret. Vores historier er vores erfaringer med livet. Det er de historier, der skaber dem, vi er.

Livserfaringer er værdifulde

For mig er det både vigtigt at skabe værdi i vores succeser og udfordringer i livet, men også i de situationer, hvor vi oplever os selv som helt mislykkede. Livserfaringer er ikke farlige. Livserfaringer er meget værdifulde.

Vi skal se mulighederne i krop og sind. Vi skal åbne for vores indre potentiale, vores hjerter og energier og mærke og dyrke velværet.

Jeg tror stærkt på, at hvis vi ønsker at medvirke til en bedre verden, så starter det hos os selv og vores indre klima. Og det er lige præcis det, yoga og mindfulness kan. Det er redskaber til at finde ind til vores krops visdom.

Yoga og mindfulness har ændret mit liv. Jeg oplever det som en kreativ og kraftfuld rejse, der – heldigvis – aldrig synes at ende.