En vidunderlig weekend på Edelsminde Bed & Breakfast.

Et smukt yoga retreat for 8 kvinder med total selvforkælelse.

Dagene vil være fulde af frisk luft, skønne omgivelser, dejlig mad, havbad og fantastisk yoga som både vil være både styrkende og beroligende

Det får du på opholdet

  • Mere information på vej

Find klarhed og energi i smukke omgivelser

Dato på vej

Hvor

Nielstrupvej 2A, 4690 Haslev.

Hvornår

  • 14-16. juni 2024

Kontakt mig via kontaktformularen nedenunder eller direkte på mail@louisejuelseverin.com for at booke opholdet. Jeg sender dig en faktura.

Hvem kan være med?

Alle over 18 år er velkomne til at deltage på mine retreats og fra 16 år kan du deltage sammen med en voksen. Du er velkommen alene, som par eller med en eller flere venner.
Mine retreats er en holistisk rejse, hvor du vil blive berørt både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og sjæleligt. Mit udgangspunkt er din krop og din energi. Mit fokus ligger på at se hvert enkelt af jer og at få skabt et trygt rum for alle deltagere. Et rum hvor du kan læne dig tilbage og bare nyde at blive forkælet og hvor du ikke behøver forholde dig til noget andet end dig selv. Det handler om din tid og at skabe en god og personlig oplevelse for dig.

Pris

Prisen er 4500.- pr. deltager. Du kan tilkøbe et enkeltmandsværelse for 500.-.

Tilmelding er bindende. Der kan forekomme mindre ændringer i programmet. Der er ikke muligt at få pengene tilbage, men du kan give pladsen til en anden, hvis du ikke kan deltage. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på mail@louisejuelseverin.com eller +45 30 31 62 36.

Book – ‘Emne’ skriver du blot Edelsminde 2024. Jeg glæder mig til at høre fra dig!