Mindful Walking Meditation i Dyrehaven

En sansende oplevelse, der nærer krop og sind

Mindfulness i Dyrehaven med Louise Juel Severin

Et pusterum fra hverdagens stress

Tag med på en magisk og sansende rejse i Dyrehavens fortryllende natur. På denne gående meditation er der fokus på mindfulness, der kan hjælpe dig med at skabe bedre fokus, klarhed og kreativitet i dit liv samt gøre dig mere bevidst tilstedeværende i verden omkring dig.

På turen oplever vi efteråret sammen i stilhed, mens vi træner det bevidste nærvær og sanser omgivelserne. Vi går både i et langsomt og et mere raskt tempo, og stopper ved de mest fortryllende steder i Dyrehaven.

Jeg guider dig og de øvrige deltagere gennem gående meditationer, blød yoga, stående kropsscan og turens tema, som eksempelvis kan være livskraft, kreativitet, compassion eller fuldmåne m.m. Sammen tager vi på en aftenrejse ud i naturen, hvor vi mærker det, som findes lige her og nu, og lader os blive genfødt i naturens rytme. Du får derfor mulighed for at genopdage dine sanser, og efter turen vil du føle et dybere bevidst nærvær og en fornemmelse af at være blevet nulstillet.

Alt det, vi har behov for, findes i naturen. Dyrehaven er derfor et fantastisk sted for os til at genforbinde os med de kvaliteter, vi har behov for, og finde den livskraft, der vil hjælpe os til mere balance og harmoni samt en større bevidsthed i livet.

Vil du med på Mindful Walking Meditation?

Hvor

Vi mødes ved Trepilelågen, Indgang til Eremitageslottet, Trepilevej 7.

Hvornår

Opstart efter sommerferien: d. 18 august kl. 17.30 og derefter hveranden torsdag.

Turen tager 1,5-2 timer. 

Pris

250 DKK pr. gang. Tilmelding er nødvendig. Skriv til mig på mail@louisejuelseverin.com.

Aktuelle hold og kommende retreats