Mindful Walking Meditation i Dyrehaven

En sansende oplevelse, der nærer krop og sind

Mindfulness i Dyrehaven med Louise Juel Severin

Et pusterum fra hverdagens stress

Tag med på en magisk og sansende rejse i Dyrehavens fortryllende natur. På denne gående meditation er der fokus på mindfulness, der kan hjælpe dig med at skabe bedre fokus, klarhed og kreativitet i dit liv samt gøre dig mere bevidst tilstedeværende i verden omkring dig.

På turen oplever vi efteråret sammen i stilhed, mens vi træner det bevidste nærvær og sanser omgivelserne. Vi går både i et langsomt og et mere raskt tempo, og stopper ved de mest fortryllende steder i Dyrehaven.

Jeg guider dig og de øvrige deltagere gennem gående meditationer, blød yoga, stående kropsscan og turens tema, som eksempelvis kan være livskraft, kreativitet, compassion eller fuldmåne m.m. Sammen tager vi på en aftenrejse ud i naturen, hvor vi mærker det, som findes lige her og nu, og lader os blive genfødt i naturens rytme. Du får derfor mulighed for at genopdage dine sanser, og efter turen vil du føle et dybere bevidst nærvær og en fornemmelse af at være blevet nulstillet.

Alt det, vi har behov for, findes i naturen. Dyrehaven er derfor et fantastisk sted for os til at genforbinde os med de kvaliteter, vi har behov for, og finde den livskraft, der vil hjælpe os til mere balance og harmoni samt en større bevidsthed i livet.

Vil du med på Mindful Walking Meditation?

Hvor

Vi mødes ved Trepilelågen, Indgang til Eremitageslottet, Trepilevej 7.

Hvornår

Opstart efter sommerferien: d. 18 august kl. 18.30 og derefter hveranden torsdag.

Turen tager 1,5-2 timer. 

Pris

250 DKK pr. gang. Tilmelding er nødvendig. Skriv til mig på mail@louisejuelseverin.com.

Aktuelle hold og kommende retreats

Yoga & Vandring i svensk herregårdsmiljø

Vi gentager succesen med retreat på Loarp. Yoga, vandring, meditation, mindfulness og kulinariske måltider i svensk herregårdsmiljø. Alt dette vil indgå i din oplevelse på dette retreat, der tilsammen gør dig klar til et spirrende forår.

Hvor: Loarps Gård 269 75, Tågarp, Sverige.
Hvornår: 18-20. november
Pris: 5.200 DKK pr. person.  • Yoga på Bombegrunden med Louise Juel Severin

Yoga i Taarbæk Sensommer & Efterår

I sensommeren og efteråret underviser jeg indendørs i Hatha, Vinyasa og Yin Yoga i Taarbæk. Alle kan være med til yoga, og jeg tilpasser holdet efter deltagerne.

Hvor: Bindesbøll og morgenholdet rykker ud på Bombegrunden (afhængigt af vejret).

Morgenhold onsdag: Onsdag kl. 08.30-09.30 - Opstart d. 17. august og er i alt 16 gange med ferie i uge 42
Pris: Fast forløb morgenhold: 17 gange med start den 17. august til 2550.-
Mandehold: Onsdag kl. 19.00-20.15 - Opstart d. 24. august og er i alt 16 gange med ferie i uge 42
Pris: 170.-/ gang - min. 10 gange
Morgenhold mandag: Mandag kl. 08.30-09.45 (blanding af en ren yin yoga practice) og Mandag kl. 10.00-11.15 (hatha / vinyasa flow yoga) Opstart d. 25. oktober
Pris: 170.-/ gang for 10 gange. Kun 120.- / gang hvis du allerede går på et af de andre hold.  • Urban Retreat i København med Louise Juel Severin

Urban Retreat: Yoga, Mindfulness & Spa

Har du brug for at blive nulstillet efter en stressende periode? På Urban Retreat guider jeg dig gennem yoga og mindfulness til et større og dybere nærvær til krop og sind.

Hvor: Kong Arthur Hotel, København.
Datoer: 2-3. oktober 2022
13-14. november 2022 (Udsolgt)
Pris: 4.500 DKK. pr. person.